Firmaprofil

Smartmall.dk blev stiftet i 2015 med den målsætning af blive en af de førende webshops indenfor mobiltilbehør og gadgets online. Bag virksomheden er tre ejere, som har kompetencer indenfor forskellige områder, men som til sammen gør at vi står utrolig stærkt indenfor online handel af mobiltilbehør – og vi mener det er med til at kunne give os den succes vi allerede er godt på vej til at opnå.

Hos Smartmall.dk bestræber vi os altid på at være med på beatet indenfor smartphone, tablet og gadget branchen, hvilket betyder at vi flere gange om året er med på de førende messer verden over, for at være sikker på, at vi altid er på forkant med den nyeste teknologi og produktudvalg.

Kundeservice er for os helt naturligt noget som skal være i top, og vi ved naturligvis også at det er et “must” for at være med i et konkurrence præget marked. Derfor gør vi altid alt for at gøre vores kunder tilfredse, og gerne lidt til. Vi prøver så vidt muligt at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer, samt at håndtere reklamationer og returpakker så hurtigt som muligt, omend – at der i travle perioder kan forekomme mindre forsinkelser.

Smartmall.dk er en del af POC ApS

POC ApS har eksisteret siden 2012 – og vi er i dag en af de førende webshops med salg af covers med print på.

POC har mange års erfaring indenfor smartphone branchen, med b.la. reparation af iPhones, salg af UV printere til print på smartphones, tablets, mm.

Vi valgte at udvide med endnu en forretning, da vi mener at vores store kendskab til markedet og den nyeste teknologi, vil gøre os i stand til at blive en af de førende mobil tilbehør og gadget shops online – hvilket også er målsætningen med Smartmall.dk

Har du spørgsmål, problemer med en bestilling eller feedback til vores hjemmeside – så kontakt os på: kontakt@smartmall.dk.

Firmaoplysninger:

Smartmall.dk / POC ApS

Cikorievej 58, 5220 Odense SØ

5220 Odense SØ

CVR: 34 73 97 30

Tlf: +45 28 91 05 70

Email: kontakt@smartmall.dk

Projekter vi støtter op omkring

Top